Culturele Mobiliteit vmbo Drenthe

Met het project Culturele Mobiliteit helpen we docenten van Drentse vmbo en praktijkscholen met het organiseren van het vervoer naar één van de grote musea in Drenthe. Je leerlingen volgen in de gekozen instelling een aantrekkelijk, op de doelgroep afgestemd lesprogramma, waarin ze kennismaken met professionele kunsten of de historische verhalen van Drenthe. Dankzij de provincie Drenthe zijn hier geen hoge kosten aan verbonden. Je kunt deelnemen met de klassen 1 en 2 van het vmbo en/of onderbouw van het praktijkonderwijs. Je kunt al deelnemen als de school op minimaal 5 km afstand van de culturele instelling is gevestigd.

Let op: Indien je bij het museum een ANDER programma wilt volgen dan wordt aangeboden, meld dit dan in het aanmeldformulier bij het onderdeel 'Ruimte voor opmerkingen'.

Coronareglement
Gezien de onzekerheid van het verloop van het coronavirus (COVID-19) kunnen wij niet garanderen dat alle programma's in het schooljaar '20-'21 plaats kunnen vinden. Voor de voorwaarden van de busreis tijdens Covid-19 verwijzen wij naar de pdf met de Coronareglement Culturele Mobiliteit tijdens corona.