Contact

Heb je vragen over de werkzaamheden van K&C dan kun je bellen met de medewerkers van het secretariaat, 0592 - 336999. Zij kunnen je doorverbinden met de medewerker die jou het beste verder kan helpen. Je kunt natuurlijk ook langskomen. We zijn in Assen elke werkdag (behalve in de schoolvakanties) van 8.30 tot 17.00 uur aanwezig. Let op: Op onze locatie in Groningen zijn we niet elke dag te vinden. Per mail zijn wij altijd bereikbaar via info@kunstencultuur.nl en natuurlijk op sociale media onder de naam KunstCultuur.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende teams. Als je daarop klikt vind je een overzicht van de medewerkers die in dat team werkzaam zijn. Je ziet daarbij hun e-mailadres en telefoonnummer, zodat je ook rechtstreeks contact met ze kunt opnemen.

Heb je een klacht of wil je gebruik maken van je rechten in het kader van de AVG en zien welke persoonsgegevens wij over je hebben vastgelegd? Neem dan contact op met onze medewerker Communicatie, Aranka Oosting, 0592 - 336999.