Evenementen

Jaarlijks organiseren de medewerkers van K&C verschillende evenementen. Het ene evenement kun je bijwonen als publiek en aan andere evenementen kun je zelf actief deelnemen. In ons festivaloverzicht vind je een overzicht van de komende evenementen en festivals in Drenthe. 

Coronaclausule
Wij doen er tijdens onze evenementen alles aan om een mogelijke besmetting met het coronavirus tegen te gaan. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM. We kunnen echter niet garanderen dat je niet aan het COVID-19 virus wordt blootgesteld. K&C kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor jouw gezondheid en veiligheid tijdens één van haar evenementen.

Beeldmateriaal
Er zijn allerlei mensen die tijdens onze evenementen video's en foto's maken; onze eigen fotograaf, maar ook bezoekers. Het kan zijn dat je als bezoeker (on)bewust op de foto wordt gezet. Als je aanwezig bent bij één van onze evenementen stem je in met de openbaarmaking cq publicatie hiervan, tenzij nadrukkelijk van tevoren aangegeven dat je dat niet wilt. Aan de foto's en het videomateriaal kunnen geen rechten worden ontleend. Zie je jezelf staan en ben je niet blij met de foto? Neem dan contact met ons op.

  • Evenementen