Culturele Mobiliteit in Groningen en Drenthe

Met het project Culturele Mobiliteit helpen we jou als leerkracht met het organiseren van het vervoer naar één van de grote musea of erfgoedinstellingen in Groningen of Drenthe. De leerlingen volgen daar een uitdagend programma, waarin ze kennismaken met professionele kunsten of de historische verhalen van Groningen en Drenthe. Dankzij financiële steun van de provincie Drenthe, provincie Groningen en de meeste Groninger gemeenten kunnen we de kosten laag houden.

Aanmelden PO Groningen          of     Aanmelden PO Drenthe

Je kunt al deelnemen als je school op minimaal 5 km afstand van de culturele instelling is gevestigd. Het kan zijn dat busritten van verschillende scholen worden gecombineerd (als corona het toelaat). 

Coronareglement
Gezien de onzekerheid van het verloop van het coronavirus (COVID-19) kunnen wij niet garanderen dat alle programma's plaats kunnen vinden. De vastgelegde afspraken zijn hierdoor onder voorbehoud. K&C volgt de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Mocht het busvervoer niet door kunnen gaan, dan brengen zowel wij als de deelnemende musea, geen kosten in rekening. Voor de voorwaarden van de busreis tijdens Covid-19 verwijzen wij naar de pdf met het Coronareglement Culturele Mobiliteit

Evaluatieformulier
Klik hier voor het evaluatieformulier 2021-2022 - Drenthe.
Klik hier voor het evaluatieformulier 2021-2022 - Groningen.