• Zingen langs de lijn

Zingen langs de lijn

Categorie: 
Kunstbeoefening

Het train-de-trainer traject 'Zingen langs de lijn' biedt kunstvakdocenten die werken in het onderwijs de mogelijkheid te leren hoe zij scholen goed kunnen begeleiden bij het vormgeven van cultuureducatie. Steeds meer scholen hebben hierbij behoefte aan teamtrainingen en 'coaching on the job'. Dit vraagt voor kunstvakdocenten om andere vaardigheden dan het geven van lessen in de klas. 

In het traject 'Zingen langs de lijn' leren kunstvakdocenten leerkrachten te coachen en teams te begeleiden bij het inrichten van cultuur op school. Deelnemers werken aan zelfvertrouwen, vaardigheden en verbindende communicatie. Zij gaan op zoek naar de succesfactoren van een krachtige afstemming tussen vakdocent, scholen, klassen en leerkrachten. 

Dit traject is voor culturele ondernemers die actief zijn op het gebied van cultuureducatie in het primair onderwijs. De bijeenkomsten worden georganiseerd op maandagochtenden bij K&C Groningen, in het Paleis. Afhankelijk van de groepssamenstelling kan besloten worden om ook bijeenkomsten in Assen te organiseren.

Klik hier voor meer informatie.