• CMK-bijeenkomsten

Verlenging regeling Cultuureducatie met Kwaliteit

Categorie: 
Onderwijs

De regeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CMK) wordt met vier jaar verlengd. Dankzij deze regeling profiteren kinderen op de basisschool van goed cultuuronderwijs. We gaan graag in gesprek met basisscholen, culturele spelers en gemeenteambtenaren. Wat ging er in de afgelopen CMK-periode goed? Wat kan beter? Wat zijn de speerpunten en mogelijkheden van de regeling in de toekomst?

We organiseren zowel in Groningen als in Drenthe drie gratis toegankelijke bijeenkomsten. Naast een inhoudelijke evaluatie kunnen deelnemers tijdens de bijeenkomsten volop inspiratie opdoen. De bijeenkomsten in de provincie Groningen zijn op 5 november in Stadskanaal, 14 november in Zuidhorn en op 26 november in Groningen - alledrie van 16.30 tot 19.15 uur. In Drenthe organiseert Compenta bijeenkomsten op 20 november van 15.00 – 17.00 bij de Kunstbeweging in Emmen, op 25 november 2019 van 16.00 – 17.30 uur bij Scala in Meppel en op 27 november 2019 van 15.30 – 17.00 uur bij Podium Zuidhaege in Assen. Meer informatie en de mogelijkheden om je aan te melden vind je op deze webpagina.

Elke school die een CMK-aanvraag doet werkt toe naar een scenario dat het beste aansluit bij de eigen visie en situatie. De scenario's lopen van 1 tot 4. Voor scholen die zich in scenario 3 en 4 bevinden organiseert K&C op maandag 4 november 2019 een expertmeeting bij het Drents Museum in Assen. Meer informatie en de mogelijkheden om je aan te melden vind je op deze webpagina.

Op de website van CMK Groningen vind je meer informatie over de CMK-scenario's.