Vacature (junior-)medewerker Communicatie

We zijn op zoek naar een (junior-)medewerker Communicatie ten behoeve van de werkzaamheden in Drenthe en Groningen (0,4 fte).

De afdeling Communicatie zorgt voor de naamsbekendheid en zichtbaarheid van K&C en de activiteiten en evenementen van de organisatie. Intern bieden de medewerkers Communicatie ondersteuning aan de adviseurs, project- en teamleiders en directie van de organisatie. Dit varieert van het schrijven van berichten, brieven en communicatieplannen, tot het redigeren van teksten en het ontwikkelen van promotiemateriaal. We investeren in onze vaste relaties en werken aan het bereiken van nieuw publiek, vaak via sociale media. 

Wie zoeken wij?
Je bent een stressbestendige HBO-er of MBO+-er die 16 uur per week beschikbaar is (dagen of dagdelen in overleg). Je hebt een opleiding gedaan die aansluit bij de functie en bent goed in de Nederlandse taal. Je bent creatief, proactief, durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt een open houding. Natuurlijk heb je interesse in kunst en cultuur. Voor deze functie is het belangrijk dat je bekend bent met alle ins en outs van sociale media.

Wat ga je doen?
De functie van (junior)-communicatiemedewerker is leuk en afwisselend. Een greep uit wat je gaat doen:
• Je maakt samen met collega's digitale nieuwsbrieven voor verschillende doelgroepen.
• Je onderhoudt samen met anderen onze sociale mediakanalen en promoot onze activiteiten via Facebook en Twitter.
• Je helpt sociale media strategieën te ontwikkelen en houdt de effecten daarvan bij.
• Je maakt leerkrachten en kunstenaars met diverse communicatiemiddelen enthousiast voor cursussen, nascholingen, netwerken en deelname aan projecten.
• Je biedt ondersteuning aan de stafmedewerker Communicatie.
• Verder help je projectmatig met het voorbereiden, uitvoeren en coördineren van overige marketing- en communicatieactiviteiten.

Wat bieden wij? 
Om te beginnen bieden wij een leuke werkplek met fijne collega's. Je werkt vanuit onze vestiging in Assen en maakt deel uit van een klein team met korte lijnen. Je hebt vrijheid in het bepalen van je eigen werktijden en krijgt de kans een netwerk op te bouwen in het culturele veld van Drenthe.
We bieden eerst een tijdelijk contract, met de bedoeling deze te verlengen. Wij volgen de cao Sociaal Werk en de arbeidsvoorwaarden en salariëring die daarin staan. Voor deze functie betekent dat o.a.:
- Een salaris van minimaal € 1.996 en maximaal € 2.844 bruto op fulltime basis (afhankelijk van kennis en ervaring).
- Een individueel keuzebudget, waarin je zelf kunt bepalen hoe en wanneer je jouw vakantiegeld en eindejaarsuitkering laat uitbetalen.
- Een persoonlijk opleidingsbudget.

Interesse?
Wil je ons helpen onze organisatie, projecten en evenementen zichtbaarder te maken? Stuur dan je (creatieve) cv met een korte motivatie, voor 4 februari 2020 naar info@kunstencultuur.nl t.a.v Aranka Oosting. Voor meer informatie kun je tijdens kantooruren bellen met Aranka Oosting (Hoofd Communicatie), 0592-336999.

Gesprekken 
Het eerste gesprek vindt plaats op 10 of 11 februari 2020 en het tweede gesprek op 13 februari om 10.00 of 11.00 uur.