• Tentoonstelling IN-STALL

Tentoonstelling IN-STALL

Categorie: 
Evenementen

In ons gebouw in Assen is tot eind januari 2023 de tentoonstelling IN-STALL te zien met werk van Rien Broekhuijsen, Willy Brugman, Ans Courtier en Ria Penthum. De vier Drentse kunstenaars tonen installaties in alle vormen en maten. Vanaf de entree tot in de gangen en kantoorruimtes hangen en staan installaties en kunstwerken. Ze geven een moderne twist aan het historische gebouw. 

Vanuit verschillende voorliefdes en fascinaties kozen de kunstenaars voor verschillende materialen en thema's. In een aantal grote kunstwerken is de bezoeker zelf onderdeel van de installatie. Zo is er een mobile met spiegels en foto's van Ans Courtier waar je binnen kunt treden om een blik op jezelf te werpen. De pinguïn op de duikplank wijst ons op de gevolgen van klimaatverandering. In deze installatie van Rien Broekhuijsen gaat het water stromen als je langsloopt.
Naast de installaties is er ook kleiner werk te zien, waaronder grafiek, kijkkastjes en fotografie. K&C is gevestigd aan de Dr Nassaulaan 5 in Assen en tijdens kantooruren vrij toegankelijk. 

Opening
De opening van de tentoonstelling is op vrijdag 28 oktober om 16.00 uur met de vioolperformance "Verklanking van beelden" door Britte Broekhuijsen. Britte is performing violiste.
Iedereen is van harte welkom! 

Foto's: Sandra Kip