• Fondsen - regiomakelaar

Spreekuur regiomakelaar Mondriaan Fonds

Op donderdag 20 juni 2019 houdt de regiomakelaar van het Mondriaan Fonds weer spreekuur in Groningen.
Ben je een kunstenaar of een instelling en wil je een aanvraag bij het Mondriaan Fonds indienen, dan kun je er terecht voor advies op maat. 
De adviseur kijkt met je mee welke regelingen van het Fonds passen bij jouw plannen en onderzoekt wanneer je het beste een aanvraag kunt doen. Ook kan de makelaar het aanvraagtraject toelichten. 

Wat? Persoonlijk advies over plannen en projectideeën
Wanneer? Donderdag 20 juni a.s. (tijden op afspraak)
Waar? Kantoor Kunstraad Groningen, St. Jansstraat 2G

Ook nadrukkelijk uitgenodigd zijn deze keer beleidsmakers, opdrachtgevers, kunstenaars en instellingen die graag mee willen denken over de mogelijkheden die het Mondriaan Fonds biedt en de rol die de regiomakelaar speelt in de informatievoorziening en bemiddeling. Eventuele feedback kan meegenomen worden in de plannen voor het derde jaar regiomakelaarschap dat naar verwachting na de zomer ingaat.
Al bijna twee jaar kent het Mondriaan Fonds de rol van regiomakelaars. De regiomakelaars onderzoeken, ondersteunen, geven feedback en staan kunstenaars, instellingen, overheden en opdrachtgevers in hun regio's algemeen adviserend terzijde.

Voor Groningen, Fryslân en Drenthe is Andrea Möller de regiomakelaar.

De regiomakelaar houdt enkele keren per jaar spreekuren in de drie provincies. Daarnaast is het altijd mogelijk om op een ander tijdstip en op de eigen locatie af te spreken om concrete projectplannen daar te bespreken waar ze uitgevoerd gaan worden.
Je kunt je aanmelden voor het spreekuur door een e-mail te sturen naar a.moller@mondriaanfonds.nl.