• Noordelijke cultuurlening - Katja Draper

Spreekuur Noordelijke cultuurlening

Categorie: 
Kunstbeoefening

De Kunstraad Groningen en K&C organiseren op dinsdag 14 mei 2019 van 09.00 tot 12.00 uur een spreekuur over de Noordelijke Cultuurlening. 
Wil je informatie en advies over de lening of je aanvraag toetsten stuur dan een mail naar Katja Draper
Voor elke geïnteresseerde is een half uur gereserveerd. 

Noordelijke Cultuurlening
De Noordelijke Cultuurlening is er voor kunstenaars, creatieven en culturele organisaties met een droom of ambitie, die woonachtig en/of gevestigd zijn in Groningen, Drenthe en Friesland. De Noordelijke Cultuurlening maakt lenen mogelijk voor initiatieven in de culturele en creatieve sector en het bevordert kennis over, en ervaring met deze vorm van financieren.
De lening kan ingezet worden als duurzame investering in jouw beroepspraktijk, bijvoorbeeld voor het aanschaffen van apparatuur of het opzetten van nieuwe huisstijl, maar ook als voorfinanciering.
Wanneer je gebruik maakt van de lening wordt er een trainings- en begeleidingsprogramma aangeboden, om je ondernemerschapsvaardigheden te versterken en je te begeleiden bij je aanvraag.
Klik hier voor meer informatie over de Noordelijke Cultuurlening. 

De Noordelijke Cultuurlening is een initiatief van We the North (provincies Drenthe, Fryslân en Groningen en de gemeenten Assen, Emmen, Groningen en Leeuwarden) K&C en Keunstwurk in samenwerking met Cultuur+Ondernemen.