• Poplab Drenthe - Shepherd Sessions

Shepherd Sessions

Categorie: 
Kunstbeoefening

Acht Drentse singer-songwriters komen zondagmiddag 21 juli 2019 naar Klein Paradiso in Echten voor een presentatie van hun nieuwste liedjes. De liedjes zijn gemaakt tijdens de Shepherd Sessions rond de schaapskooi op het Holtingerveld in Havelte. Aanvang 15.00 uur, toegang gratis. 

Eerste Pinksterdag werden de singer-songwriters door K&C en Ruud Fieten uitgedaagd om een lied te maken met als onderwerp de natuur of cultuurhistorie van het Holtingerveld. 

Het Holtingerveld kent niet alleen een bijzondere flora en fauna, maar heeft ook één van de grootse schaapskuddes van Drenthe en tal van historische verhalen. Zo bouwden de Duitsers tijdens de Tweede Wereldoorlog op het veld een vliegveld dat in 1944 en 1945 werd gebombardeerd door Engelsen en Amerikanen. De bomkraters zijn er nog steeds te vinden. 

Singer-songwriters Nadua, Daisy, Isa Zwart, Tim Kamphuis, Timo de Jong, I Took Your Name, ROO en Ruud Fieten hebben na alle verhalen liedjes gemaakt en de afgelopen weken verder uitgewerkt. Zij werden daarin begeleid door Yori Swart en Djurre de Haan, alias Awkward i.
Het resultaat is zondagmiddag 21 juli te horen.

Klik hier voor meer informatie en beeldmateriaal.