Routekaart Cultuureducatie Groningen

Categorie: 
Onderwijs

Hoe is de cultuureducatie in Groningen georganiseerd? Welke musea en kunstencentra zijn er in Westerwolde? Wie is de cultuurcoach in Eemsdelta? En hoeveel basisscholen zijn er in het Westerkwartier? Wij presenteren de Routekaart Cultuureducatie met alle antwoorden. De Routekaart is een hulpmiddel bij het navigeren door het culturele educatielandschap van Groningen. Het laat de netwerken in de gemeenten zien, maar ook de beschikbare budgetten en de cultuurmenu's. Als beleidsmaker, culturele speler en andere belanghebbende zie je in één oogopslag wat er is en waar kansen voor uitbreiding of verbetering liggen.

De Routekaart Cultuureducatie kun je bekijken via deze link. We willen dit overzicht natuurlijk zo actueel mogelijk houden. Hebben we een theater, school of beleidsstuk gemist? We horen het graag. Aanvullingen kun je mailen naar Ellen van Roosmalen, adviseur cultuuronderwijs bij K&C.

De interactieve kaart is mede mogelijk gemaakt door Biblionet Groningen en gerealiseerd in samenwerking met de partners van de Gemeenschappelijke Agenda: Centrum Groninger Taal en Cultuur, Erfgoedpartners, Verhalen van Groningen en VRIJDAG Advies.