• Hit the North

Preview Hit the North

Categorie: 
Kunstbeoefening

De jonge singer-songwriters Mary Confurius, Nadua en Daisy staan vrijdag 23 november 2018 op het kleine podium van K&C. Het optreden is onderdeel van de tentoonstelling "Van SKIK tot Sorry John" waarin K&C laat zien op welke wijze zij al 25 jaar ondersteuning geeft aan popmuzikanten in Drenthe.
De singer-songwriters zijn in september geselecteerd voor het talentontwikkelingstraject Hit the North en spelen elk 15 minuten.

Inloop: 16.00 uur
Aanvang: 16.30 uur
Toegang: gratis
K&C is gevestigd aan de Dr. Nassaulaan 5 in Assen. 

Mary Confurius (Hoogeveen), Nadua (Assen) en Daisy (De Wijk) zijn tijdens het festival Drentsch Peil XL geselecteerd voor Hit the North. Dit betekent dat de muziektalenten het komende jaar extra ondersteuning krijgen om door te groeien naar regionale en landelijke podia. Zo krijgen ze in 2019 coaching en workshops en komen ze met zes collega acts uit Groningen en Friesland samen tijdens 'bootcamps' om meer te leren over onder andere songwriting, het gebruik van sociale media en performance.
De tentoonstelling "Van SKIK tot Sorry John" bestaat uit foto's van popbands en popmuzikanten uit Drenthe, een podium, festivalposters en een knipselarchief met daarin grote en kleine popevenementen in Drenthe. De tentoonstelling is tot eind dit jaar te bezichtigen.