• Popsport Drenthe

PopSport Drenthe gaat binnenkort van start

Categorie: 
Kunstbeoefening

In Drenthe start 10 maart de achtste editie van PopSport Drenthe. 
PopSport is een begeleidings- en coachingstraject van K&C voor jonge, ambitieuze bands, singer-songwriters en dj/producers. 
De acts krijgen een aantal maanden begeleiding om zichzelf te verbeteren, zowel muzikaal als op het gebied van bijvoorbeeld promotie en podiumpresentatie. 
Tijdens PopSport gaan de acts samen met professionals aan de slag. 

Drentse popacts in de leeftijd van 12 tot 20 jaar oud kunnen zich tot 28 februari 2019 inschrijven op www.popsport.nl/aanmelden

Evenals voorgaande jaren begint PopSport in de eigen provincie. De start is op zondag 10 maart in Het Podium te Hoogeveen.
Daarna krijgen de acts drie maanden verschillende workshops, professionele (band)coaching en een optreden op de Local Heroes stage of in de Kunstbende Area tijdens het Bevrijdingsfestival Drenthe. Het regionale traject wordt afgesloten tijdens een showcase met publiek, waarin de acts laten zien hoe zij zich ontwikkeld hebben. De act met de grootste ontwikkeling mag deelnemen aan het landelijke traject. In Drenthe is een apart traject voor dj's/producers, waar vorig jaar RemQ uit Nieuw-Amsterdam aan deel nam.
RemQ: "Gisteren is het Popsport traject in de Basis in Nijmegen afgesloten. Zulke mooie dingen mogen meemaken, ervaringen opgedaan en heel veel leuke mensen ontmoet!"