• Hulp nodig voor je project?

Organiseer je een project in 2021?

Categorie: 
Kunstbeoefening

Organiseer je in 2021 een cultureel project of evenement dan heb je als organisator misschien wel vragen? Bestaat er een subsidieregeling voor jouw project? Wat zijn de actuele evenementenregels? Heeft het toevoegen van een nieuw element aan een bestaand evenement kans van slagen en wie zou een goede samenwerkingspartner zijn? Wanneer moet je je evenement organiseren en hoe schrijf je een goed projectplan en goede begroting? 

De adviseurs van Stichting Kunst & Cultuur ondersteunen je graag om in 2021 nieuwe projecten van de grond te krijgen. We organiseren zelf evenementen en de meeste collega's hebben een kunstvakopleiding gevolgd, zodat we je zowel artistiek inhoudelijk als zakelijk kunnen helpen. Je kunt ons vanaf 4 januari weer vragen om met je te helpen. We zijn dan bereikbaar via 0592-336999.

Op deze website vind je een overzicht van landelijke, regionale en lokale fondsen. Ook is er een pagina opgenomen met actuele financiële coronaregelingen. Een goed vertrekpunt als je financiering zoekt van je wilde plannen. 

En zijn je plannen concreet en is de datum geprikt dan nemen we jouw evenement graag op in ons festivaloverzicht of in één van onze nieuwsbrieven.