• Netwerkbijeenkomst Muziekdocenten

Netwerkbijeenkomst Muziekdocenten

Categorie: 
Onderwijs

K&C organiseert op maandag 18 maart 2019 een netwerkbijeenkomst voor muziekdocenten die werkzaam zijn in het primair onderwijs. De actuele ontwikkelingen in het werkveld worden belicht en er is volop kans om ervaringen uit te wisselen.

Landelijk is de trend te zien dat muziekdocenten er in toenemende mate voor moeten zorgen dat muziek een vaste plek binnen het basisonderwijs krijgt. Daarom is Marjon Brouwer (adviseur cultuureducatie bij K&C en docent en projectleider aan de Pabo) uitgenodigd om een presentatie te geven over de stand van zaken rondom Méér Muziek in de Klas en over de Coachingscursus voor muziekdocenten die binnen K&C ontwikkeld wordt. Na deze presentatie gaan de aanwezigen gestructureerd aan de slag met het uitwisselen van ervaringen uit de eigen lespraktijk. Onderwerpen tijdens deze intervisie lopen uiteen van groepsdynamiek of hoe coach je de groepsleerkracht tot wat doe je inhoudelijk in je lessen. Deelnemers dragen zelf de onderwerpen aan waarover ze graag ideëen willen uitwisselen.

Tijdens de bijeenkomst is onder het genot van een eenvoudige maaltijd gelegenheid om kennis te maken en bij te praten. De netwerkbijeenkomst is op 18 maart 2019, van 17:00-19:00 uur bij K&C in Het Paleis (Boterdiep 117-5, Groningen). Deelname is gratis maar aanmelden is verplicht via eva@kunstencultuur.nl.