Move It! voorstelling met 300 leerlingen

Categorie: 
Onderwijs

Dans-, muziek- en theaterdocenten van Club Guy & Roni het NNO werken met maar liefst 300 leerlingen uit het voortgezet en speciaal onderwijs tien weken lang aan de voorstelling Move It!. De repetities vinden plaats op de scholen. En in de laatste week repeteren alle leerlingen en het voltallige orkest van het NNO onder begeleiding van regisseurs Anna Jacobs en Hanna van der Meer (Lunatics and Poets).
Het resultaat is een voorstelling vol muziek, dans en theater dat op donderdag 19 mei 2022 in De Nieuwe Kolk in Assen te zien is. 

Romeo & Julia
Het verhaal van Romeo & Julia vormt de basis voor deze vierde editie van Move It!. Regisseurs Anna en Hanna steken het klassieke liefdesverhaal samen met de leerlingen in een nieuw jasje. Een voorstelling over eerste liefdes, ontmoetingen, vriendschap, afscheid, haat vs liefde en veel meer. De 75 musici van het NNO begeleiden de leerlingen met muziek van Sergej Prokofjev. 

Jonge performers
De soms zenuwachtige, maar vaak super enthousiaste energie van de jonge performers en de ondersteuning van internationaal dansgezelschap Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Orkest zijn dé ingrediënten voor een spectaculair en bij vlagen zeer ontroerend dans- en theaterconcert.
Scholen die meedoen op 19 mei zijn Stad & Esch, VSO De Atlas, VOLTA (Vincent van Gogh en Nassau College), Kentalis Guyotschool, #GoClassic. 

Kaartverkoop
Klik hier om kaarten te reserveren bij De Nieuwe Kolk op 19 mei.