• Dossier Creativiteit - webinar Theisje van Dorsten

Meld je aan voor webinar: Blik op creativiteit

Met welke blik kijk jij naar het begrip creativiteit en hoe ga je hier als school mee aan de slag? En hoe belangrijk is creativiteit voor de ontwikkeling van een kind? 
Het cultuuronderwijs maakt zich vaak hard voor het belang van creativiteit: het wordt gezien als een onontbeerlijk vermogen dat voor alle leerlingen belangrijk is. In dit webinar door Theisje van Dorsten gaan we in op wat creativiteit is, welke rol het speelt in de ontwikkeling van kinderen en in hoeverre onze kijk op creativiteit misschien veelzeggend is voor ons en onze samenleving. 

Theisje geeft advies over en doet onderzoek naar cultuuronderwijs en werkt als post-doc onderzoeker bij de Rijksuniversiteit Groningen bij de leerstoel Cultuur & Cognitie. Ook geeft zij les in cultuurwetenschappen bij het University College Groningen.

Praktische informatie

Je kunt je tot en met 23 september 2020 gratis aanmelden via het aanmeldformulier. Je krijgt per mail een link om het webinar via Zoom in een afgeschermde omgeving bij te wonen. Het is niet mogelijk om het webinar terug te kijken. 

Kosten: geen, wel aanmelden
Datum: woensdag 30 september 2020
Tijdstip: 19:30 tot 20:30 uur

Meer informatie over Dossier Creativiteit.

 

 Afbeelding: Theisje van Dorsten