Laatste kans op 2 jaar CMK subsidie

Categorie: 
Onderwijs

Basisscholen in Groningen en Drenthe kunnen nog tot 13 december 2019 een CMK-aanvraag doen voor de schooljaren 2019-2020 en 2020-2021. Deze regeling stimuleert scholen om cultuurlessen een vast onderdeel te maken van het lesprogramma. Na deze deadline is de CMK-bijdrage nog maar voor één schooljaar aan te vragen. 

Basisscholen kunnen een geldbedrag per leerling aanvragen om ambities op het gebied van cultuuronderwijs te realiseren. Met een CMK-bijdrage heeft een school de komende twee schooljaren extra financiën om het cultuuronderwijs verder vorm te geven.

Culturele ondernemers spelen een belangrijke rol. Daarom kunnen ook zij een CMK-aanvraag doen, als zij samen met een school een cultureel project (door)ontwikkelen.

Kijk voor informatie op de websites: www.cmkgroningen.nl (Groningse scholen) en www.compenta.nl (Drentse scholen). K&C ondersteunt je graag bij de plannen voor jouw school en bij het invullen van de aanvraag. Neem hiervoor contact op met je adviseur in de regio (te vinden op genoemde websites).