Kennisbijeenkomst Duurzaam een evenement organiseren

Categorie: 
Evenementen

Op 12 december 2019 houdt het Kenniscentrum Events haar vierde en laatste kennisbijeenkomst van 2019. Het onderwerp van de bijeenkomst is Duurzaam een evenement organiseren. We zijn te gast bij het Recreatiecongres in Meppel. De kennisbijeenkomst valt in het voorprogramma van de dag. Zoals je gewend bent is de kennisbijeenkomst gratis te bezoeken. 
Spreker tijdens onze bijeenkomst is Sjoerd Weikamp van het mediaplatform voor eventmarketing en live-communicatie.

Programma 12 december 2019
• 10:30 - 11:00 uur Inloop
• 11:00 - 12:00 uur Sjoerd Weikamp van Eventbranche.nl
Locatie: Schouwburg Ogterop, Zuideinde 70, 7941 GK Meppel
Toegang tot de kennisbijeenkomst is gratis.

Over Sjoerd Weikamp
Al ruim 12,5 jaar is Sjoerd hoofdredacteur van het mediaplatform voor eventmarketing en live communicatie: daar waar bedrijven, organisaties en merken events gebruiken in hun marketing- en communicatiemix. Eerst bij FZ.nl en later bij EventBranche.nl hebben we in de loop der jaren enorm veel voorbeelden gezien van duurzame oplossingen voor evenementen. Maar het is ook een onderwerp waar veel over geroepen wordt: veel woorden, weinig daden. Duurzaam, biologisch, circulair, maatschappelijk verantwoord, of betrokken, pas in de praktijk blijkt wat de woorden en het vlaggenzwaai echt waard zijn.
Sjoerd neemt ons mee naar wat er mogelijk is en vrij eenvoudig toegepast kan worden. Tijdens de bijeenkomst krijg je voorbeelden uit de praktijk, reële ideeën, producten, oplossingen, tips en ook een aantal no go's.
Aanmelden kan via de website van het recreatieschap.

* Het Kenniscentrum Events is: Sport Drenthe, RTV Drenthe, Marketing Drenthe, Sportplein Groningen, Recreatieschap Drenthe en K&C