• Popsport

Kaylee Landhuis uit Coevorden in finale Popsport

Categorie: 
Kunstbeoefening

Kaylee Landhuis uit Coevorden staat 11 december in de finale van Popsport. De singer-songwriter uit Coevorden deed het afgelopen jaar mee aan het landelijke talentontwikkelingstraject en laat tijdens de eindpresentatie zien en horen hoe zij zich muzikaal ontwikkeld heeft. Kaylee speelt gitaar en viool en gebruikt een loop station tijdens haar optredens om haar folkachtige liedjes kracht bij te zetten. Begin dit jaar bracht Kaylee haar eerste single uit met de titel Vessel

Kaylee Landhuis volgde in 2021 het provinciale coachingstraject Popsport. Tijdens dit traject wist ze zich zo te ontwikkelen, dat ze werd uitgenodigd voor het landelijke traject. Onder begeleiding van haar coach, singer-songwriter Lea Kliphuis, werkte ze aan nieuwe nummers. Samen met deelnemers uit andere provincies volgde ze ook workshops techniek, presentatie, muziek en marketing en werkte ze aan haar eigen muziekstijl.
Haar single Vessel nam ze op in de studio van Ramblin Records. Een vessel is een schip en het lied gaat over de reis die zij met deze boot over de Atlantische oceaan maakte. Tijdens de landelijke Popsport finale laten acts uit elke regio zien en horen hoe zij zich het afgelopen half jaar ontwikkeld hebben. 

Doe volgend jaar ook mee
In april 2022 kan een nieuwe lichting jongeren starten met het talentontwikkelingstraject Popsport. Singer-songwriters, maar ook popbandjes en urbanartiesten tussen 14 tot 21 jaar oud kunnen meedoen aan het traject. Meer informatie is te vinden op www.popsport.nl.