•  #GoClassic

Jongeren gezocht voor muziekproject #GoClassic

Categorie: 
Kunstbeoefening

Voor het muziekproject #GoClassic zijn wij en onze partners op zoek naar jongeren van 13 tot 25 jaar die een instrument bespelen en mee willen doen aan uitdagende crossover producties. Het project start op 19 en 20 augustus tijdens een Summerschool op Festival Veenhuizen, maar je kunt ook later aansluiten. 

NNO en Fuse
Je komt tijdens #GoClassic in contact met andere jongeren, verschillende muziekstijlen en andere kunstdisciplines en ontdekt hoe je die met elkaar kunnen combineren. Tijdens de tweedaagse Summerschool volg je workshops en andere activiteiten onder leiding van professionals, met als afsluiting een presentatie op het festival. Je kunt op deze manier werken aan je muzikaliteit en je talent. 19 en 20 augustus wordt er samengewerkt met musici van het Noord Nederland Orkest en het ensemble Fuse, bekend van het tv-programma Podium Witteman.

Onverwachte samenwerkingen
Tijdens het project #GoClassic worden onverwachte samenwerkingen met andere kunstdisciplines, zoals dans, rap of theater gestimuleerd. Het wordt in ieder geval een bruisend en inspirerend project, waarin je ook kennis maakt het netwerk van orkesten en ensembles in Drenthe, waar je je wellicht later bij aan kunt sluiten.

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor #GoClassic? Kijk dan op www.goclassic.nl.

#GoClassic is een project van ICO, Scala en K&C ism NNO, Prins Claus Conservatorium en Festival Veenhuizen