• Jaarvooruitzicht

Jaarvooruitzicht 2020

Categorie: 
Pers & Media

K&C publiceert elk jaar een jaarvooruitzicht. In dit vooruitzicht laten wij zien welke opvallende activiteiten wij dit nieuwe jaar uit gaan te voeren. 
In het kader van het nationale themajaar 75 jaar Vrijheid brengen wij een ode aan Johnny en Jones, twee Joodse artiesten die in de oorlog nog een aantal liedjes wist op te nemen. In ons gebouw aan de Dr. Nassaulaan 5 in Assen is tot eind juni de tentoonstelling Ode aan het Vrije Denken te zien, waarin de kunstenaars Heike Suhre, Derek Scholte en Marieke Geerlings in foto's, tekeningen en ruimtelijk werk tonen hoe belangrijk het is de Vrijheid te koesteren. En in de gemeente Borger-Odoorn organiseren wij met verschillende partijen de educatieroute 75 jaar Vrijheid in Borger-Odoorn voor alle leerlingen in groep 7 en 8. 

Nieuw is de aandacht die wij dit jaar geven aan de urban scene in Drenthe en het speciaal onderwijs. En omdat de eerste cd van SKIK 25 jaar geleden uitkwam gaan we daar muzikaal flink wat aandacht aan geven. 

We starten ook een aantal tweejarige projecten, waaronder Inc LAB-dans en het Buitenlokaal. Met het Drenthe College gaan we de onderwijsassistent ondersteunen in het creatieve proces en in plaats van een Instawalk organiseren we deze zomer een Insta-video-walk. 

In ons Jaarvooruitzicht staat ook de Proeftuin Nieuw Publiek en de publicatie 'Een reis maken' voor het onderwijs vermeld.
We nodigen je van harte uit, het Jaarvooruitzicht door te bladeren.