• Campagnebeeld Gi-ga-groen

Inschrijving Inspiratiebijeenkomsten Kinderboekenweek

Categorie: 
Onderwijs

IVN, Biblionet Drenthe, Biblionet Groningen en K&C organiseren volgend schooljaar verschillende inspiratiebijeenkomsten rond het thema van de Kinderboekenweek: Gi-ga-groen. Een prachtig thema waarin taal, cultuur en natuur samenkomen in lezingen, workshops en inspiratiemomenten. Leerkrachten, cultuur- en leescoördinatoren zijn van harte wekom. 

Gi-GA-Groen in Drenthe
Geert Jan Roebers (IVN) belicht het thema van de Kinderboekenweek vanuit meerdere invalshoeken. Daarna volgen 2 workshops van Biblionet Drenthe en K&C / ICO. Je ontvangt praktisch lesmateriaal om gelijk mee aan de slag te gaan.

  • 6 september in De Brinkhof in Norg (15.30 – 17.45 uur)
  • 8 september in De Veldhoeve in Orvelte (15.30 – 17.45 uur)

Het volledige programma vind je door de PDF te downloaden. Inschrijven kan via het online aanmeldformulier op de website van IVN.
Noot: door ICO / DNK (Assen) en Facet (Emmen) worden ook inspiratiebijeenkomsten Kinderboekenweek georganiseerd. In Assen is dit op 14 september.

Gi-Ga-Groen in Groningen
Schrijvers Marc ter Horst (7 sept) en Edward van den Vendel (14 sept) starten met een lezing en daarna volg je 2 workshops van Biblionet Groningen en IVN / K&C. Beide dagen wordt afgesloten met de theatervoorstelling 'Tot op de bodem' van Garage TDI.

  • 7 september in Bibliotheek Hoogezand (15.00 – 17.45 uur)
  • 14 september in de Blauwe Schuit in Winsum (15.00 – 17.45 uur)

Het volledige programma vind je op de website van Biblionet. Inschrijven kan via het online aanmeldformulier. Er mogen maximaal 2 personen per school deelnemen. Aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst verwerkt. Schrijf je dus snel in!

Inspiratiebijeenkomsten Kinderboekenweek