• Handen & Voeten

Handen&Voeten met Hoofd&Hart

Categorie: 
Kunstbeoefening

Je bent werkzaam in het werkveld van cultuureducatie en cultuurparticipatie. Je hebt plannen genoeg, maar hoe geef je ze vorm? En hoe raak je die gevoelige snaar, waardoor je opdrachtgever, een school, een culturele instelling enthousiast wordt? Hoe werk je samen met verschillende partners in co-creatie?
In het traject Handen&Voeten met Hoofd&Hart! kijken we vanuit verschillende perspectieven naar cultureel ondernemen in en rond het onderwijs. Jouw leervraag staat centraal, of het nu om communicatie gaat, financiering, het maken van een projectplan voor een subsidieaanvraag, netwerken, of om het ontwikkelen van een inspirerend en haalbaar product of project. Je krijgt feedback op je ideeën, kunt sparren met collega's en ervaringsdeskundigen.
Naast vijf bijeenkomsten krijg je individuele coaching, en worden workshops aangeboden op de geplande maandagen tot 16.00 uur.

Kortom, je leert met hoofd, hart en handen vorm te geven aan jouw praktijk. Een traject op maat voor de beginnende en de meer ervaren professionele cultureel ondernemer!
Geef je cultureel ondernemerschap een nieuwe impuls en meld je nu aan!

Bij vragen kun je contact opnemen met Marieke Satter, tel. 0592-336945

Aanmelden