• Poplab Academy

Gezocht avontuurlijke popmuzikanten en creatieve makers

Categorie: 
Kunstbeoefening

Wij zijn op zoek naar popmuzikanten, filmmakers, dansers, beeldende kunstenaars, theaterdieren, producers en rappers die openstaan voor het experiment en samen willen werken aan bijzondere crossovers en podiumpresentaties. Voel je je aangesproken meld je dan aan voor de eerste Poplab Academy op zondag 23 juni 2019 in Toolbox Emmen. Dit kan door een mail te sturen naar jan@kunstencultuur.nl 

Programma
Op het programma staat een kort informatief gedeelte over Poplab Drenthe, waar de Academy onder valt. Ook is er toelichting op Up North, het Noordelijk laboratorium voor urban- en popcultuur.
Daarna brainstormen alle aanwezigen onder leiding van Ton Brandse van de Academie voor Popcultuur en Ellen de Haan van About:Blank over nieuwe producties. Dit gaat op een leuke actieve manier.
De beste ideeën gaan we in 2019 en 2020 uitvoeren. Hiervoor is budget beschikbaar. 

De Poplab Academy is onderdeel van Poplab Drenthe.
Poplab Drenthe is dé creatieve broedplaats voor iedereen die actief is of wil zijn in de popcultuur.
Op dit moment is een aantal projecten in ontwikkeling. Zo komt er in september een theatrale en muzikale uitvoering van het spraakmakende album Appleknockers Flophouse van Cuby + Blizzards. En op 6 juli krijgt een aantal popnummers van Drentse singer-songwriters een techno-sausje tijdens het Uhm festival in Assen.

Poplab Drenthe wordt gefinancierd door de provincie Drenthe en VSBfonds. De Poplab Academy wordt georganiseerd in samenwerking met The Bake Shop in Emmen.

www.poplabdrenthe.nl