Gekleurd Grijs in Actie! 2021

Categorie: 
Kunstbeoefening

Wat kijken we er naar uit om elkaar weer te kunnen ontmoeten bij culturele activiteiten. We durven weer voorzichtig te dromen en zijn druk bezig met de voorbereidingen van onder andere Gekleurd Grijs in Actie! In september 2021 willen we senioren in Drenthe een gevarieerd programma vol kunst, cultuur en erfgoed bieden. Culturele instellingen en zzp'ers worden van harte uitgenodigd hun activiteiten voor de actiemaand aan te melden. Denk aan creatieve workshops, rondleidingen, voorstellingen, films en concerten. Wij bundelen de activiteiten (bij voldoende aanbod) in een programmaboekje dat breed verspreid wordt.

Nieuwe look
De vormgeving van Gekleurd Grijs krijgt een nieuw jasje. Aankomende maanden krijgen ook het programmaboekje, de posters en de website een moderne, frisse uitstraling.

Aanmelden
Wil jij als cultureel ondernemer of met jouw culturele instelling activiteiten aanbieden voor Gekleurd Grijs in Actie!?  Vul dan vóór zondag 16 mei 2021 het aanmeldformulier in. 

Op de website www.gekleurdgrijs.nl vind je een document met tips en een checklist voor deelname. Neem bij vragen contact op met Marjan Oostmeijer.