Geannuleerd: Alleen nog plaats voor lezing Symposium Cultuureducatie

Categorie: 
Onderwijs

De workshops op het symposium 'Tijd voor creativiteit' zijn volgeboekt. Voor de lezing is nog wel plaats. Leerkrachten, cultuurcoördinatoren, directies en cultuurprofessionals die werken in en rond het primair onderwijs in Groningen en Drenthe kunnen zich nog aanmelden voor de laatste plaatsen. Het symposium vindt plaats op woensdag 8 april 2020 in de Biotoop in Haren.

Schrijfster en filosofe Joke Hermsen opent het symposium met een lezing over creativiteit, tijd en de rol van het onderwijs. Na deze opening staan er verschillende workshops over het vormgeven of verdiepen van creativiteit in het onderwijs op het programma. Voor deze workshops is het maximaal aantal deelnemers inmiddels bereikt en ook de wachtlijst is vol. 

Wat is creativiteit? Welke aanpak kies je om leerlingen te helpen? Welke vaardigheden ontwikkel je bij een kind? Hoe kun je ruimte geven voor onderzoek, experimenten en talenten in projecten? Welke rol kunnen kunst, erfgoed en media spelen? Hoe maak je verbindingen met andere vakken en dat wat er leeft bij jouw leerlingen?

Kijk voor een beschrijving van de workshops, het programma en het aanmeldformulier hier op onze website. 

Aanmelden kan tot 31 maart 2020, zolang er nog plaats is.