• Popsport Drenthe - Stijn de Wild

Finale Popsport Drenthe

Categorie: 
Kunstbeoefening

De finales van Popsport Drenthe staan voor de deur. De finale van de dj-contest is op vrijdag 5 juli in Club Limbo in Emmen en de finale van de singer-songwriters is op zondagmiddag 14 juli in Café Groothuis in Emmen. De optredens zijn gratis toegankelijk. 
De dj's Thijs Dahler (Thyzr), Niels Wesseling (Nizzle Viddy), Youri Hokkelman (Luke Solar) en Bas van der Velde (Bazz) uit Emmen laten samen met Thyrza Postma (Thyrza) uit Smilde en Daan Braxhoofden (D-Brax) uit Assen zien en horen hoe zij zich ontwikkeld hebben tijdens het regionale Popsport-traject onder artistieke leiding van Adin Dino.
Volgens Adin merk je dat de deelnemers zeer gemotiveerd zijn om de jury te laten zien wat voor progressie ze hebben geboekt om hun eigen producties te verwerken in hun sets. Alle dj's willen graag naar de landelijke finale en zullen volgens Adin hun stinkende best doen om dat doel te bereiken. 

Singer-songwriters
Ook de singer-songwriters Lisa Ploeger uit Gieten, Justin Ripassa uit Emmen, Stijn de Wild uit Meppel, Kim Sturre uit Bovensmilde en Hugo Brent uit Assen willen graag naar het landelijke traject, met als afsluiting een optreden in de Q-factory in Amsterdam. Zij laten in Café Groothuis hun vaak intieme liedjes horen aan publiek en jury.
Degene die zich in het traject het meest ontwikkeld heeft op het gebied van zang en podiumprestatie mag door naar het landelijke Popsport-traject.