• Hit the North - Tamar
  • Hit the North - Christopher 404
  • Hit the North - Danytha
  • Hit the North - Hugo

Drentse deelnemers Hit the North 2021

Categorie: 
Kunstbeoefening

De Drentse singers-songwriters HiiGo en TAMAR en de Drentse rappers DANYTHA en Christopher404 zijn geselecteerd voor het talentontwikkelingstraject Hit the North
Zij mogen in 2021 deelnemen aan bootcamps, workshops en coachingsessies om hun artistieke en zakelijke vaardigheden te verbeteren. 

Hit the North is een programma van ESNS, Popfabryk, POPgroningen, K&C, Into The Great Wide Open en Urban House Groningen en wordt mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en We The North. 

Uit Friesland doen Blondeau, Faske, Timo de Jong en Cloudsurfers mee. En uit Groningen zijn Jonathan Rhodes, Jadi D, CYNN en Them Dirty Dimes geselecteerd. In totaal mogen er dit jaar drie extra acts deelnemen. Door het aanhaken van Urban House Groningen is er ruimte ontstaan voor meer (urban)acts. 

De deelnemers van de vorige editie van Hit the North sluiten op ESNS hun coachingsjaar af met een optreden op de digitale editie van het festival. Voor Drenthe zijn Isa Zwart, Moonradio en Same Old te zien.