• Jaarkaarten 2021

De K&C verbindingskaart

De kunsten stimuleren de verbeelding en maken het mogelijk om te dromen. In goede en in slechte tijden! Kunst en cultuur kunnen zorgen voor diversiteit en saamhorigheid. Met een set kaarten nodigt K&C deze maand mensen uit om het verbindende karakter van cultuur tastbaar te maken. We vragen mensen een kaart te sturen naar iemand die het de afgelopen maanden zwaar had, die ziek of eenzaam was óf die het verschil maakte. Zo brengen kaarten warmte, licht en dromen in aanloop naar (nieuwe) culturele activiteiten. 

Normaliter presenteren we in de eerste week van het jaar ons Jaarvooruitzicht. We vertellen dan welke activiteiten en evenementen we in het nieuwe jaar gaan uitvoeren, maar het nieuwe jaar is ongewis door corona. Kunnen projecten en evenementen in 2021 wel doorgaan en op welke wijze? Gaan we uitgestelde activiteiten doorschuiven of moeten we annuleren? We zitten niet bij de pakken neer. We maken nieuwe plannen en nieuwe verbindingen die het culturele klimaat en landschap versterken. 

Heb je ook culturele plannen in 2021 en laat je je ook niet weerhouden door Covid-19. Ben je bezig met de voorbereiding? Medewerkers van K&C staan voor je klaar om je te helpen met je plannen en je zoektocht naar financiering! 

Wil je ook een set kaarten ontvangen? Stuur dan een mail naar aranka@kunstencultuur.nl
We stellen 50 beschikbaar.