Coronaloket Cultuur

Categorie: 
Kunstbeoefening

De coronaregels zijn aangescherpt, maar dat betekent niet dat er geen culturele activiteiten georganiseerd kunnen worden. Cultuur is misschien wel harder nodig dan ooit! Natuurlijk moeten we rekening houden met de 1,5 meter regel. Er zijn veel regels rond handen wassen en desinfecteermiddelen en we gebruiken met z'n allen looproutes. 

Het is voor culturele (amateur)kunstinstellingen en -verenigingen niet makkelijk om in deze periode door te gaan. Wat mag wel, wat mag niet? Hoe hou je het hoofd boven water bij inkomstenderving? Zijn er fondsen die je verder kunnen helpen? En hoe zit het met de ventilatie? Scheelt het als je met groepen 'naar buiten' gaat? Of hoe krijg je tijdelijk de beschikking over een grotere ruimte?

K&C helpt je graag in deze moeilijke periode! Wij kennen de regels, protocollen en maatregelen. We kunnen je adviseren over de organisatorische kant van een evenement of culturele activiteit en we kunnen je ook informeren over mogelijke subsidieregelingen.

Heb je vragen bel met K&C en vraag naar Hellen Abma. Zij speelt je vraag door aan de adviseur die jouw vraag het beste kan beantwoorden.