• Gekleurd Grijs

April 2019: Gekleurd Grijs in Actie!

Categorie: 
Evenementen

In april worden in de hele provincie Drenthe kunstzinnige en creatieve activiteiten georganiseerd tijdens 'Gekleurd Grijs in Actie!'.
Theaters, musea, kunstenaars, orkesten en muziek- en kunstencentra in Drenthe openen hun deuren, speciaal voor senioren. Het gevarieerde aanbod bestaat onder meer uit workshops, rondleidingen en lezingen bij musea en bezoeken aan een concert of de seniorenbioscoop. Of het nu gaat om een workshop didgeridoo, een kennismaking met virtual reality, een architectuurwandeling, deelname aan een mini-opera of een bezoek aan een tentoonstelling: Gekleurd Grijs biedt senioren volop mogelijkheden om in actie te komen. 

Festival
Op zaterdag 20 april 2019 vormt Stad en Esch in Diever van 13.30 uur tot 20.30 uur het decor voor het Gekleurd Grijs Festival. Dit festival biedt een gevarieerd programma met muziek, theater, dans, een breed scala aan workshops, exposities en een gezellige festivalmarkt. Ook is er aandacht voor gezonde voeding, bewegen en lifestyle. Het festival is gratis toegankelijk voor jong en oud. De presentatie is in handen van Gekleurd Grijs ambassadeur Jacques d'Ancona. 

Het programmaboekje van Gekleurd Grijs in Actie! is beschikbaar bij culturele organisaties, buurthuizen, bibliotheken, winkels, gemeentehuizen en zorgorganisaties. Het volledige programma staat ook op de vernieuwde website.

Website Gekleurd Grijs