Keuze extra activiteiten Cultuurmenu Groningen 2021-2022

Jouw school doet mee met het Cultuurmenu Groningen. Hiermee maken alle leerlingen kennis met kunst en cultuur door middel van één voorstelling, concert, museumbezoek of kunsteducatief project per schooljaar. Voor de onderbouw vinden de activiteiten op school plaats en voor de bovenbouw in het theater of bij de culturele instelling.

Door middel van dit formulier kun je de gewenste extra activiteiten binnen het Cultuurmenu voor jouw school voor het schooljaar 2021-2022 doorgeven. Hieraan zijn extra kosten verbonden, deze staan bij de activiteiten vermeld. De optionele activiteiten kunnen gedurende het hele schooljaar in overleg worden ingepland. Een uitgebreide beschrijving van de activiteiten is te vinden op de website van Cultuurmenu Groningen.

We ontvangen het ingevulde formulier graag vóór 11 juni 2021. Na ontvangst van het aanmeldformulier wordt er contact met je opgenomen voor de verdere afhandeling, tenzij je hebt aangegeven geen optionele activiteiten te willen toevoegen aan het menu. Heb je nog vragen of wil je meer informatie, stuur dan een mail naar jolanda@kunstencultuur.nl.

-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-

-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-<>-

Vink hieronder de gewenste optionele activiteiten aan. Er geldt geen maximum aantal.