Sounds of Light

Klankschaalconcert

Tijdens dit klankschaalconcert wordt er intuïtief afgestemd op de deelnemers, de energie van de ruimte en de energie van de dag. Hierdoor is geen concert gelijk. Bij binnenkomst ziet u aan weerzijden een grote collectie akoestische instrumenten uit alle delen van de wereld. Als het fris is staat de vloerverwarming aan. Na een korte kennismaking gaat u liggen. Voor het comfort liggen er yogamatten, knierollen en hoofdkussens klaar.

Het klankschaalconcert begint
De instrumenten worden om en over u heen bespeeld. Het ritme van Shamanen trommels, het geluid van de didgeridoo en het geluid van grote gongen nemen u mee op een innerlijke wereldreis. De subtiele klanken en zachte trillingen van de oude klankschalen zijn van een betoverende schoonheid. De subtiele afstemming maakt het mogelijk dat deze zuiverende trillingen steeds meer inwerken, bevrijden en harmoniseren. Zo kan een diep helende ontspanning ontstaan.

Na de eindverstilling met het geluid van Tampura en zachte mantra's, wordt gezamenlijk een kopje thee gedronken met iets lekkers erbij. Er is tijd voor een rustige uitwisseling, maar u mag ook in stilte blijven ontspannen. De klanktrillingen zullen nog lang doorwerken.

U kunt bij Yoga Meditatie Klankcentrum ook deelnemen aan een Healing Handdrum cirkel (op woensdagavonden) of aan yogameditatie (op dinsdagmiddagen). 

Portretfoto Romy van der Pool en René A.A. Stahn zittend tussen de instrumenten
Datum en tijd:
  • 4 juni 2022 - 19:00 uur tot 20:40 uur
  • 5 juni 2022 - 11:00 uur tot 12:40 uur
Genre:
Muziek
Kosten:

€ 30,- incl. thee & lekkers

Yoga Meditatie Klankcentrum
Hoofdstraat 84
9514 BH Gasselternijveen
0599 512 075
OV informatie:
300 m lopen vanaf rotonde Gasselternijveen