Dansen voor iedereen

Energie, ontroering en verbinding

Dansen is voor iedereen, ongeacht leeftijd, achtergrond, met en zonder fysieke beperking. Dansen kan zittend op een stoel en met een rollator. Dans mee op verrassende, gezellige en sfeervolle muziek. Ervaring is niet nodig. Iedereen kan meedoen. Dansdocent Marjan Oostmeijer verzorgt de dansles. Koffie en thee wordt u aangeboden door woonwijkcentrum Holtingerhof en het Odensehuis Emmen bakt iets lekkers voor u.
Deze workshop is ook geschikt voor mensen met geheugenproblemen.

Niets hoeft maar alles kan! Komt u liever niet alleen en wilt u iemand meenemen, geen probleem want iedereen is welkom.

Door te dansen, juist ook op hogere leeftijd, blijft u soepel en wordt u fitter. Maar dansen in een groep geeft meer. Gezelligheid staat hierbij voorop! We sluiten de les dan ook af met een kopje welverdiende koffie/thee. Deze wordt u gratis aangeboden door woonwijkcentrum Holtingerhof en de deelnemers van het Odensehuis uit Emmen bakken iets lekkers voor u. Dit alles wilt u toch niet missen!
Komt u genieten van deze swingende workshop?

Als cultuur en zorg elkaar gevonden hebben ontstaan er mooie projecten.
NO-LABEL figurentheater en dans, Treant Zorggroep locatie Holtingerhof en het Odensehuis Emmen zijn samen in gesprek om meer culturele activiteiten te ontwikkelen voor senioren en mensen met geheugenproblemen zoals dementie. Tevens zijn NO-LABEL en het Odensehuis- Emmen betrokken bij DCUM. (Dementia in Cultural Medi-ation) van HANN (Healthy Ageing Network Northern Netherlands)

Voor meer informatie:
www.no-label.org
www.treant.nl
www.odensehuis-emmen.nl
www.hann.eu

senioren dansen
Datum en tijd:
  • 15 september 2021 - 14:00 uur tot 15:00 uur
Genre:
Dans
Kosten:

€ 2,-
begeleiders € 1,-

NO-LABEL i.s.m. Treant Holtingerhof en Odensehuis Emmen
Holtingerbrink 62
7812 EX Emmen
Marjan Oostmeijer
06 428 208 88
OV informatie:
Bus stopt voor de deur. (Bus naar de wijk Bargeres).
  • senioren dansen