Aanmeldingsformulier Gekleurd Grijs in Actie 2021

Aanmeldformulier activiteiten Gekleurd Grijs in Actie! 2021

Aanmeldformulier activiteiten Gekleurd Grijs in Actie! 2021

 

 

CONTACTGEGEVENS
Wie kan Stichting Kunst & Cultuur benaderen bij vragen over deze activiteit? Deze gegevens worden niet op de website getoond.
FOTOMATERIAAL
Graag ontvangen we per mail minstens één foto om bij de activiteit te plaatsen. Het is daarnaast ook mogelijk een YouTube link te plaatsen. Mail de bestanden s.v.p. na het insturen van dit formulier naar katja@kunstencultuur.nl
GEGEVENS ACTIVITEIT
Beschrijf de activiteit voor de deelnemers. Voor elke verschillende activiteit moet een apart aanmeldformulier worden ingevuld. Als één en dezelfde activiteit op verschillende locaties en/of data plaatsvindt, geef dit dan aan bij het veld 'locatie'.
Door welke organisatie(s) wordt de activiteit mogelijk gemaakt? Geef voor elke organisatie de naam en de website op.
In welke gemeente vindt de activiteit plaats?
Op welke locatie(s) wordt de activiteit georganiseerd? Graag straatnaam, -nummer, postcode en woonplaats weergeven.
Vindt de activiteit op meerdere locaties plaats en geldt voor deze locaties niet hetzelfde voor de rolstoeltoegankelijkheid of het invalidentoilet? Geef dit dan hier aan.
Is de locatie goed bereikbaar met openbaar vervoer?
Licht toe: bijv. buslijn & halte. Vindt de activiteit op meerdere locaties plaats en geldt voor deze locaties niet hetzelfde voor de bereikbaarheid met OV? Geef dit dan hier aan.
Via welke website / e-mailadres / telefoonnnummer mogen geïnteresseerden contact opnemen? Deze gegevens worden bij de activiteit getoond op www.gekeurdgrijs.nl
Op welke datum/data en welk tijdstip wordt de activiteit georganiseerd? Bijvoorbeeld: 6 & 8 september, 10.00-12.00 uur of elke dinsdag in september doorlopend van 09.00 - 17.00 uur. Indien de activiteit op meerdere plaatsen wordt georganiseerd, geef dan duidelijk welke datum bij welke locatie hoort.
Onder welke discipline valt de activiteit? *
Er zijn meerdere antwoorden mogelijk.
VOORZORGSMAATREGELEN
Op het moment dat wij je uitnodigen jouw activiteiten voor Gekleurd Grijs in Actie! 2021 aan te melden gelden nog beperkende coronamaatregelen. De verwachting is dat alle senioren in de maand september 2021 gevaccineerd zijn en zich daarmee vrij(er) kunnen bewegen. Mochten er in september 2021 nog beperkende maatregelen of richtlijnen van kracht zijn, dan gaan we er vanuit dat jouw activiteit hieraan kan voldoen.
Ik houd de coronarichtlijnen in de gaten en zorg dat mijn activiteit hieraan voldoet.
VRAGEN OF OPMERKINGEN?
Heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag.