Zomers verteltheater

Onder de titel Zomerspel brengen Jeanet Landman, Herman Kruize en Engbert de Leeuw (de laatste bespeelt ook de Keltische harp) verhalen over het voetlicht. Verhalen kunnen je raken, amuseren en inspireren. Ze hopen op veel bezoekers, want ze delen graag de prachtige plek aan de rand van het Asserbos, naast het Duurzaamheidscentrum.

“Een decor is niet nodig – er is geen mooier decor dan de bomen rond Tivoli. De plek zorgt voor een prachtige combinatie van natuur en cultuur. Veel mensen hebben in de afgelopen periode de natuur leren waarderen en ze hebben de cultuur gemist. Het ruime openluchttheater leent zich prima voor een corona-proof programma. We willen het graag laagdrempelig houden en vragen een geringe entree (inclusief koffie/thee in het Duurzaamheidscentrum)”, aldus Jeanet Landman.

Jeanet Landman, Herman Kruize en Engbert de Leeuw zijn ervaren vertellers die ook los van elkaar regelmatig te beluisteren zijn op podia, festivals en besloten bijeenkomsten. Hun stijl is verschillend, maar sluit goed op elkaar aan. De muziek van de harp vormt een mooie aanvulling.

Nadat ook alle vertelvoorstellingen in maart stil kwamen te liggen, zijn de vertellers blij dat ze hun verhalen nu weer kunnen delen. Er wordt verteld voor de inwoners van Drenthe, maar natuurlijk ook voor alle toeristen die momenteel onze provincie bezoeken.

Mocht het weer onverhoopt roet in het eten gooien, dan wordt er uitgeweken naar het Duurzaamheidscentrum in het Asserbos. 

bianca blonk
Datum en tijd:
  • 1 augustus 2020 - 19:30 uur tot 20:30 uur
  • 2 augustus 2020 - 19:30 uur tot 20:30 uur
Kosten:
  • : €9,- inclusief koffie/thee, contant en gepast betalen.
Organisatie:

Stichting Het Drentse Landschap