The Spy And The Butcher festival

The Bake Shop heeft een neus voor lokaal, regionaal en landelijk poptalent. Op 5 september in de Grote Kerk te Emmen komt dit tot uiting met een gevarieerde line-up tijdens de zevende editie van The Spy And The Butcher Festival.

Net als andere evenementen van The Bake Shop ligt de nadruk op de lokale muziekscene. Artiesten zoals Same Old, Isa Zwart, The Scorpion Trail en Moonradio komen uit de noordelijke provincies, waarvan Same Old, Isa Zwart en Moonradio zelfs uit eigen provincie. Zij worden aangevuld met landelijke acts zoals EUT, Personal Trainer en Aafke Romeijn. Twee daarvan, EUT en Personal Trainer, staan zelfs al op de internationale radar. Waar de artiesten ook vandaan komen, de opkomende acts krijgen allen de mogelijkheid om zich aan een nieuw publiek voor te stellen. Daarnaast kunnen de artiesten op deze manier veel leren aan elkaar. Naast de bovengenoemde optredens worden muzikanten bijgepraat in workshops over de do’s en don’ts, is er een vinylstand en nog meer. 

MEER INFORMATIE

Op 5 september is het evenement in de Grote Kerk Emmen van 14:00 tot 01:00 uur. Kaartjes kosten €5,00 (inclusief twee consumpties). Kaartjes zijn te koop via: www.thebakeshop.stager.nl. Kijk voor meer informatie over het festival op: www.thespyandthebutcher.nl

The Spy and The Butcher festival 30 mei 2020
Datum en tijd:
  • 5 september 2020 - 12:00 uur tot 6 september 2020 - 1:00 uur
Kosten:
  • presale: €5,- vv €5,00 incl 2 consumpties
Organisatie:

The Bake Shop!
Kerkweg
7887 Erica